LähiTapiola sijoituskumppanina

Kokemus. Näkemys. Menestys.

LähiTapiola tarjoaa monipuolisia varainhoidollisia ratkaisuja kaikille sijoittajille ja säästäjille sijoitussummasta riippumatta. Jo 30 euron kuukausittaisella säästösummalla pääsee alkuun. Private banking -palvelumme on käytössäsi, kun sijoitettavaa varallisuutta on kertynyt vähintään 100 000 euron verran. Myös instituutiosijoittajille on kattavat tuoteratkaisut eri omaisuusluokkiin.

Meillä et maksa turhasta, sillä keskitymme tuottojen parantamiseen ja riskien pienentämiseen. Esimerkiksi private banking –palvelussamme et maksa varainhoitopalkkiota lainkaan, jos yhdessä asetettuja tavoitteita ei saavuteta. LähiTapiola Varainhoidon hoidossa on liki 10 miljardin euron sijoitusvarallisuus, ja meidät on varainhoitajana palkittu lukuisia kertoja puolueettomissa tutkimuksissa.

Näkemyksellistä varainhoitoa

LähiTapiola Varainhoidon tavaramerkki on omaan talousanalyysiin ja yritystutkimukseen perustuva näkemyksellinen varainhoito, jota eivät indeksit ohjaa. Tavoitteena on markkinoita parempi ja tasaisempi tuotto pitkällä aikavälillä. Salkunhoidossa hyödynnämme myös tarkkaan valittujen, kansainvälisten yhteistyökumppaneiden paikallistuntemusta.

Lue lisää

Kurkista kulisseihin, kuinka LähiTapiola Varainhoidossa hoidetaan miljardien sijoitusvarallisuutta