Mikä Sijoitustalous?

Sijoitustalous.fi on LähiTapiolan säästäjille ja sijoittajille suunnattu ilmainen verkkojulkaisu.

Sijoitustaloudesta voit lukea LähiTapiolan näkemyksen sijoitusmarkkinoista. Verkkojulkaisu on luettavissa osoitteessa www.sijoitustalous.fi.
Tilaamalla Sijoitustalouden uutiskirjeen pysyt ajan tasalla sijoitusmarkkinoiden käänteistä ja rahastojemme kehityksestä. Uutiskirje lähetetään kerran kuussa.
Sivustolta löytyy markkinakommenttimme ja ekonomistiemme talouskatsaukset sekä artikkeleita kiinnostavista ihmisistä, maista ja maanosista, trendeistä ja ilmiöistä sekä sijoittajille ja säästäjille suunnatuista tuotteista ja palveluista. Lisäksi sivustolta löytyy sijoitusasiantuntijoidemme blogit ja videohaastattelut sekä LähiTapiola-rahastojen katsaukset. Sivustolla voit lähettää asiantuntijoillemme vastattavaksi talous- ja sijoitusaiheisia kysymyksiä.
Sijoitustaloudessa julkaistaan uutta materiaalia viikoittain.
Verkkojulkaisu on suunnattu niin varallisuuttaan aktiivisesti hoitaville kuin myös sellaisille henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan lisää taloudesta ja sijoittamisesta. Tavoiteena on antaa neuvoja, näkemystä ja ideoita säästämiseen ja sijoittamiseen.