Hyvä Sijoitustalous.fi-verkkolehden lukija

LähiTapiola keskittää kaiken uutisoinnin yhteen osoitteeseen www.lahitapiola.fi. Kolmen verkkolehden ja uutiskirjeen, henkilöasiakkaille suunnatun Omatalouden, säästäjille ja sijoittajille suunnatun Sijoitustalouden ja yrittäjille suunnatun Yrityksen Omatalouden tekeminen on päätetty lopettaa. Taloutta ja sijoitusmarkkinoita koskevat uutiset löytyvät jatkossa kätevästi LähiTapiolan verkkosivuilta.

– Olemme tehneet verkkosivuillemme uutishuoneen, jossa ovat sekä uutiset, tiedotteet, blogit, videot kuin kaikki muukin tekemämme sisältö. Jatkossa saat siis yhdellä klikkauksella kaiken sisällön itsellesi aiempaa helpommin, kertoo LähiTapiolan viestintäjohtaja Anni Hiekkanen.

Myös uutisten löydettävyyteen ja visuaalisuuteen panostetaan kehitystyössä.

– Haluamme helpottaa sekä asiakkaidemme että muiden meistä kiinnostuneiden sidosryhmien työtä ja tarjota heille kaikki tuottamamme sisällöt yhdestä osoitteesta. Kehitämme sekä uutishuonetta että verkkosivujamme syksyn ja ensi vuoden aikana ja otamme mielellämme vastaan kaikenlaista palautetta, olipa kyseessä sitten juttuidea tai vaikkapa kehitysehdotus, jatkaa Hiekkanen.

Verkkosivullemme pääset tästä, uutishuoneeseen taas pääset klikkaamalla tästä. Seuraa ekonomistiemme ja varainhoitajiemme kommentteja myös Twitterissä!

P.S. ilmoittautuminen syksyn sijoituswebinaareihin on nyt käynnissä: www.lahitapiola.fi/webinaarit.

Terveisin,
Anni Hiekkanen
viestintäjohtaja
Lähitapiola-ryhmä.